بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، نوروز تقیپور گفت: این جشنواره همزمان با هفته فرهنگی ری تا ۲۸ مهرماه با اجرای موسیقی اقوام، برپایی سیاه چادر، پخت و عرضه نان و غذاهای محلی، نمایش تولیدات بانوان کارآفرین در رشتههای صنایعدستی و سوغات محلی در حال برگزاری است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ری عنوان کرد: انتخاب بنای صفوی کنارگرد به منظور برگزاری رویداد ملی اقوام معرفی کارکرد فرهنگی و اجتماعی کاروانسراها بعد از ثبت جهانی کاروانسراهای ایران است.
معاون صنایعدستی کشور در آغاز به کار دومین جشنواره اقوام ایرانی گفت: تلاش میکنیم با همگرایی صندوق کارآفرینی امید و بخش خصوصی این کاروانسرا تبدیل به پایگاه بوم گردی شود تا نمایشگر تمامی عناصر فرهنگی منطقه باشد.
مریم جلالی اظهار داشت: نمایشگاهها آخرین حلقه یک زنجیره ارزش هستند و وقتی که در یک مکان تاریخی دستاوردها، دستدوزها و صنایع تولیدی یک خانواده یا کارگاه تولیدی را به نمایش میگذاریم در واقع پیوستاری بین فرهنگ و تاریخ و نیز محصولات قابل استفاده ایجاد کردیم.
وی افزود: صنایعدستی صنایع زیستی ما هستند که با آنها زندگی کردیم و طبق مصوبه هیئت دولت و وزیر میراث فرهنگی تمام ابنیه باستانی باید پایگاهی برای نمود دستاوردهای تولیدی خانوادهها باشند و زمینه بروز و ظهور کارهای فرهنگی فراهم شود.
جلالی تصریح کرد: کاروانسرای کنارگرد با توجه به نزدیکی به فرودگاه و شاهراههای ارتباطی ظرفیت اجرای طرح "ایران کوچک" را دارد و میتوان با استفاده از این نمایشگاه رونق اقتصادی را با عرضه صنایعدستی و تولیدات محلی به مرحله اجرا رساند.
انتهای پیام/
نظر شما